Lillian Olsen

God jul og godt nyttår!

Digitale tjenester, Fra Halogen Ingen kommentarer
Lillian Olsen, administrerende direktør i Halogen AS

Kjære kunder, venner og samarbeidspartnere!

Endelig er julen her. Et krevende år kan snart legges bak oss. Tross finanskrise og turbulens har dette vært et av Halogens mest lærerrike år. I snart 10 år har vi stått på barrikadene for lønnsomme brukeropplevelser. Vi opplever at vårt konsept vinner stadig større terreng ved at våre kunder lykkes.
Årets viktigste lærdom for meg personlig har vært å delta i utviklingen av nye spennende muligheter for kundenes bruk av sosiale medier. Folk fortrenger nå aktivt støyende reklame til fordel for meningsfull dialog. Oppmerksomhet kan ikke lenger påtvinges eller kjøpes, men må fortjenes. Dette er et paradigmeskifte, og ikke et øyeblikk for tidlig.

Min visjon for 2010 er at det blir året hvor flere større norske merkevarer bytter ut sitt tradisjonelle reklamebyrå med et digitalt kommunikasjonsbyrå som sitt hovedbyrå. Litt optimistisk kanskje, men jeg tror det kommer til å skje og jeg håper Halogen kan være med å vinne noen av disse kontraktene.

Jeg håper også at 2010 blir året hvor forretningsforståelse igjen overtar for noe av den hypen vi har opplevd dette året. Digitale trender vil alltid være viktige, men fremover bør flere konsentrere seg om å se forretningsmulighetene fremfor profileringsmulighetene i de nye kanalene.

Vi lander mykt på hoppkanten og gleder oss til neste år. God jul og godt nytt år!

Med vennlig hilsen

Lillian