Henriette Hedløv

Halogen søker Norges beste digitale hoder

Fra Halogen Ingen kommentarer

Halogen er Norges ledende konsulentselskap innen brukervennlige og lønnsomme nettsatsinger.

Vi styrker staben vår med folk som har lyst til å sette sitt preg på fremtidens nettløsninger.  Du vil spille en avgjørende rolle i å håndtere spennende kunder som ønsker å benytte seg av mulighetene dagens nettsamfunn byr på.

Sammen skal vi hjelpe kundene våre med å lykkes.

Du må våge å utfordre oss og kundene våre til å tenke utradisjonelt. Du har pondus nok til å bli hørt, erfaring nok til å vite hva du snakker om, og gjennomføringsevne nok til å skape magi sammen med en gjeng høyt motiverte Halogenere. Vi er bunnsolide innen informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, grafisk design, webanalyse, forretningsrådgivning, markedsføring og prosjektledelse.

Rådgivere, konseptuvikler, prosjektleder, grafisk designer og markedskonsulent

Rådgivere med inngående kunnskap og erfaring fra sosiale medier, nettstrategi, forretningsutvikling og kommunikasjonsutvikling.

Konseptutvikler med lang erfaring fra kreative prosesser og idéutvikling både på og utenfor internett. Kunnskap om sosiale mediers muligheter er en stor fordel.

Prosjektleder med lang erfaring fra å drive kundeprosjekter fra oppstart til avslutning og evaluering. Prosjektlederen må ha ryggrad og høy gjennomføringsevne

Senior grafisk designer som er visuelt sterk og har minst 5 års erfaring fra grafisk design for digitale kanaler som nettløsninger eller applikasjoner.

Markedskonsulent (1 års vikariat) med ansvar for å utvikle, gjennomføre og evaluere Halogens mange markedsaktiviteter i alle kanaler. Daglig medieovervåking og tiltaksplanlegging sammen med rådgiverne inngår i jobben.

Interessert?

Send spørsmål,  CV/lenke til linkedinprofil og søknad til christian.almskog@halogen.no

UPDATE: Søknadsfrist onsdag 12. mai.