På vegne av alle i Halogen ønsker jeg dere en riktig god sommer.

By adpowers on Flickr
Vi har hatt en utrolig travel vår!  Fornøyde kunder som gir oss flere prosjekter og anbefaler oss videre, kombinert med vår egen aktive tilstedeværelse i sosiale medier, har gitt oss mange nye spennende prosjekter som har tatt all vår tid. Samtidig har vi jobbet aktivt med å videreutvikle og styrke de solide fagmiljøene våre.

Mangel på nok  timer i døgnet har dessverre måtte gå utover aktiviteten på Kjøkkenfesten. 

Vi lover derimot å komme sterkt tilbake med spennende og nyttige innlegg og diskusjoner etter ferien – da også med nye Halogenere på plass!  

Nye Halogenere

Vår enkle men effektive rekrutteringskampanje i april har båret frukter. Jeg gleder meg derfor stort til å kunne presentere en gjeng svært kompetente og erfarne nye  Halogenere i august.  Prosessen fortsetter og  flere skal bidra til at vi står enda sterkere til å kunne betjene et marked i endring og vekst.

Sammen skal vi skape effektfull magi i sammen med nye og gode, gamle kunder – og fortsette å dele erfaringer og refleksjoner med våre trofaste kjøkkenfestlesere!

God sommer!