Tone Terum

Er du vår drømmekollega?

Tjenestedesign 3 kommentarer

Brenner du for å skape gode brukeropplevelser i digitale kanaler? Har du genuint fokus på brukernes behov og erfaring med brukersentrert utvikling? Er du i tillegg hyggelig og sosial?

Da trenger vi deg!

Vi jobber med alt fra strategi, sosiale medier, webanalyse og markedsføring til brukeropplevelse og grafisk design. Vi har ansatt flere flinke kollegaer, men vi trenger enda flere og søker grafisk designere og interaksjonsdesignere/ informasjonsarkitekter.

Noen av de ansatte i Halogen

Erfaren grafisk designer

Vi ønsker  grafiske designere med lang erfaring fra digitale medier. Kanskje du også har kompetanse innen grensesnittsprogrammering eller interaksjonsdesign?

Se stillingsutlysningen for grafisk designer

Senior interaksjonsdesigner /Informasjonsarkitekt

Vi søker deg som har teft for brukeropplevelse. Du har flere års jobberfaring med spesialisering innen interaksjonsdesign og eller informasjonsarkitektur.

Se mer om stillingsutlystningen for interaksjonsdesigner/informasjonsarkitekt

Det er bra å jobbe i Halogen

Begynner du hos oss får du en rekke flinke og hyggelige kollegaer. Du kommer til et levende fagmiljø med spesialister innen interaksjonsdesign, informasjonsarkitektur, innhold, grafisk design, online marketing, søkemotoroptimalisering, digital strategi, sosiale medier og webanalyse. Sammen lager vi brukervennlige og lønnsomme løsninger for kundene våre.

Vi satser på faglig utvikling av hver enkelt medarbeider og fagmiljøet som helhet, og vi har lærerike prosjekter for interessante kunder. Her kan du lese om noen av våre referanseprosjekter.

Er dette noe for deg, så ta kontakt med oss!

Har du noen spørsmål? Fyr løs i kommentarfeltet under eller ta kontakt med fagsjef for brukeropplevelse, Tone Terum på 950 41 441  eller på  tone.terum@halogen.no