Lillian Olsen

Jubileumsuka er i gang!

Fra Halogen En kommentar

Halogen 10 år i år!Vi har 10-årsjubileum i år og det feires med landets største kjøkkenfest førstkommende fredag. Men jubileet skal ikke handle om oss…


Kunder i fokus

Siden vi tross alt har blitt ti år synes vi det er viktig å hedre dem som har hjulpet oss hit. Våre kjære kunder fortjener en hyllest og hylles skal de på fredag. Vi ønsker å vise vår respekt og takknemlighet!

En av måtene å fremheve noen av de flotte menneskene vi har vært så heldige å få jobbe med er også la dem slippe til her på Kjøkkenfesten. Så resten av denne uka er det våre kunder som skriver blogginnlegg om det de selv ønsker.

Noen lesere som vil komme på (offline) kjøkkenfest?

Selv om Kjøkkenfesten er en blogg som hører til dette året, har vi for lengst forstått at dere som leser dette er viktige for oss. Derfor håper vi at noen av dere også har lyst til å komme på festen på fredag.

Send oss navn og nummer til event@halogen.no. Legg gjerne til hvor dere kommer fra og en liten begrunnelse for hvorfor du har lyst til å komme, så  sender vi en invitasjon så lenge det er plass på lista. Håper vi ses på fredag!