Tusen takk for en kjempehyggelig kjøkkenfest!

Lillian Olsen

Tusen takk for en kjempehyggelig kjøkkenfest!

Fra Halogen 6 kommentarer

Da vi begynte å planlegge Halogens ti års dag var det to premisser som var helt klare; vi skulle feire kundene våre like mye som oss selv. Og temaet skulle være Kjøkkenfest – den uformelle rommet for gode samtaler. Slik vi vil at bloggen vår skal være.

Gjester
Gjester

Halogenløpet
Halogenløpet

Lokalene
Vi ville også ha sentrale lokaler, med enkel adkomst og gode retrettmuligheter. Bisletalliansen har nettopp åpnet for leie av deres VIP-lokaler. En slik arena, der verdensrekorder settes, syntes vi var perfekt til anledningen, fordi vi mener våre kunder er verdens beste, og våre medarbeidere de flinkeste på sine felt.

Løpet
Vi kunne heller ikke la være å bruke omgivelsene våre for det de er verd. Slik gikk det til at Halogens historie ble gjenfortalt nede på banen, der Kristian Singstad Pålshaugen løp gjennom Halogens første ti år.

Fotografiene
Mange av dere ble fotografert ved ankomst til lokalet og bildene ble kjempefine. Vi har brukt fotograf Eir-Jørgen Bue som husfotograf på Halogen lenge, og er veldig fornøyd med resultatene vi får. Han ble «Årets Fotograf 2006» i regi av Norges Fotografforbund. I 2009 mottok Eir-J. Bue Norges Fotografforbunds høyeste utmerkelse, Gull med Krans.
Eir kan nåes på tlf 48 28 71 11 eller eir.bue@eirimages.com

Bildene har vi foreløpig lagt ut her: http://gallery.me.com/espenirgens#100137

Tribunemoro
Tribunemoro

Vi respekterer personvernet, og har derfor passordbeskyttet dette galleriet. Påloggingsinfo får du ved å maile event@halogen.no
Hvis du vil gi oss tillatelse til å publisere bildene uten passord ville vi satt pris på det. (Husk å oppgi filnavn på bildet.)

Bildene kan lastes ned i full størrelse, og kjøres ut i ca 50×70 cm hvis noen vil det.

Gjenglemt

Under opprydding fant vi noen småting; skjerf, paraplyer og denslags. Er det noe du savner? Send en mail til event@halogen.no

Takk igjen for en fin kveld, vi snakkes snart//