Vi trenger enda flere digitale hoder!

Lillian Olsen

Vi trenger enda flere digitale hoder!

Fra Halogen En kommentar

Halogen er Norges ledende konsulentselskap innen utviklingen av design og kommunikasjon i digitale flater. Bare i år har vi vokst over 20 % og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter vår kompetanse. Har du lyst til å bli med på laget?

Vi styrker staben vår med folk som har lyst til å utvikle fremtidens digitale løsninger. Du vil spille en avgjørende rolle i å håndtere spennende kunder som ønsker å benytte seg av de nye mulighetene dagens nettsamfunn byr på. Vi brenner for å skape interaksjon mellom merkevarer og kunder – i alle digitale flater.

Sammen skal vi hjelpe kundene våre med å lykkes.

Du må våge å utfordre oss og kundene våre til å tenke utradisjonelt. Du har pondus nok til å bli hørt, erfaring nok til å vite hva du snakker om, og gjennomføringsevne nok til å skape magi sammen med en gjeng høyt motiverte Halogenere.

Vi er bunnsolide innen informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, grafisk design, webanalyse, sosiale medier, forretningsrådgivning, markedsføring og prosjektledelse. Våre kunder er både private og offentlige og vi jobber både med design av industrielle grensesnitt (hmi), nettbutikker, intranett, nettaviser og ulike typer av forbrukerorienterte webløsninger.

AVDELINGSLEDER FOR INTERNETT – DIGITAL KOMMUNIKASJON I HALOGEN

SALGS- OG PROSESSANSVARLIG FOR STRATEGISKE KUNDER I HALOGEN

Avdelingslederen har inngående kunnskap og erfaring med webløsninger, sosiale medier, nettstrategi, markedsføring og kommunikasjonsutvikling. Du er en sterk prosessleder og er vant til å styre kreative ressurser.

Salgs- og prosessansvarlig for strategiske kunder har god forretningsmessig forståelse og tenker alltid strategisk. Erfaring fra salgsledelse og forretningsutvikling er en vesentlig fordel, struktur og nøyaktighet er et krav.

Interessert? Send spørsmål,  CV/lenke til LinkedInprofilen din og søknad til lillian.olsen@halogen.no

Søknadsfrist 05.12.10