Jørgen Helland

Om Kjøkkenfesten

8 kommentarer

Dette er en blogg der vi i Halogen skriver om ting som engasjerer oss. Dette er tumleplassen der vi deler av erfaringer, undrer oss åpenlyst om fenomener i digitalland og invitere andre til å delta i diskusjoner. Kanskje er du som leser kunde, kanskje er vi arge konkurrenter eller kanskje er du bare opptatt av de vi skriver om. Uansett er du hjertelig velkommen.

Hvorfor Kjøkkenfesten?

Ofte finner du oss på kjøkkenet. Enten vi har faglige arranementer, kundefester eller bare samles rundt et godt måltid, så merker man fort at kjøkkenet er en viktig arena for å ta gode diskusjoner.  Det blir litt uformelt og det er lettere å komme i kontakt med hverandre siden den tunge bassen fra stua gjerne er litt mer dempet, at det er tilgang på noe å drikke på og at folk til stadighet kommer innom for å hente eller legge fra seg noe.

Det er også slik at mat viktig for oss og vi har egen kokk som lager delig, sunn og variert kost til oss. Hun heter Siw og hennes matmisjon kan du lese mer om her.

Vi ønsker alle velkommen til å bidra i de gode samtalene!

 • JohnGunnar

  Til info – I Google Reader fremkommer navnet på deres blogg slik:
  KjøkkenfestenKjøkkenfesten | Kjøkkenfesten

  – Dere er den eneste RSS jeg abonnerer på hvor navnet fremkommer på den måten, altså med hikke. Alle de andre fremstilles med navnet på bloggen som normalt. I Google Reader er det muligheter for å sette et egendefinert navn på en RSS-strøm. Det er ikke gitt at alle kjenner til den innstillingen.

 • Grattis med to år på lufta! Det har gått litt opp og ned, men overall er det webnorges beste fagblogg synes jeg 🙂

 • Tusen takk for det, Kjartan!

  Du var for øvrig dypt savnet på feiringen.

 • Tale

  Hei!
  Kan dere skrive noe om åpne data? Og hvorfor det offentlige bør satse på det? Eller er ikke åpne data noe dere har ekspertise på?

  Takk for en bra blogg, forresten, jeg bruker den til stadighet!

 • Hei Tale!

  Så fint at du kommer med innspill til hva vi kan skrive om. Åpne data er ikke et område jeg har ekspertise på, men det kan jo fint hende at en kollega eller tre ha lyst til å ta opp temaet.

  Og det er godt å lese at du setter pris på bloggen!

 • Kjære Kjøkkenfesten.

  Jeg vil bare digital-applaudere Jørgen Helland for sitt brennende engasjement og for en fantastisk jobb som konferansier på Kjøkkenfestens prisbonasa i går! Jørgen får Kjøkkenfesten til å oppleves som hjemmekoselig, samtidig som bloggen har faglig tynde. Kudos, Likes og legges herved til favoritter. Denne rosen kunne selvsagt vært servert på Facebook, Twitter, på sms eller i ekte, sosial omgang. Derimot ville jeg at rosen skulle vare evig, uten å bli spist opp av tidslinje eller som Twitterdøgnflue. Et rungene, høyt HURRA for Jørgen!

 • Men hvorfor har ikke Kjøkkenfesten egen side på Facebook? Jeg leste om pristutdelingene deres i går på siden til HansPetter.info (egen side) og søkte etter Kjøkkenfesten på FB uten å finne det. Det ble jeg litt overrasket over. Er ikke det en smart ting å skille bloggen fra Halogen? Kunne vært kjekt å følge Kjøkkenfesten der 🙂

 • Tusen, hjertelig takk, Monica! Rørende kommentar.

  Og Margrete: det du sier der har vi tenkte en del på. Men det er jo noen betraktninger rundt det: Kjøkkenfesten er tross alt Halogens firmablogg og vi vurderer om det er naturlig at konseptet Kjøkkenfesten skilles mer fra Halogen enn det vi gjør i dag. Tross alt, vi driver denne bloggen for at det skal tjene Halogen. Kanskje burde vi ha en egen side på FB, en Twitterkonto og en side på G+, men vi har kommet til at det til nå ikke har vært nødvendig. Hvis det er et ønske fra lesere så kan det bli vanskelig å stå i mot, dog…